طریقه نصب بیش از چهار ال ان بی به یک ریسور چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
طریقه نصب بیش از چهار ال ان بی به یک ریسور چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()

از ر سیور شما ساپورت کنه سویچ 1.1 ساپورت کنه از سویچر ا به 8 می تونی استفاده کنی
چه طور میشه این سویچ رو تهیه کرد ایا در بازار موجود هست ؟؟؟؟:1w2e 1::1w2e 1::1w2e 1:
درود سویچر را تمام الکتریکی ها دارند شما بروید الکتریکی و بگویید سویچر می خواهید
مر30 ! پس سویچر 1 به 8 در بازار موجود هست ! درسته؟:1w2e14:
تنظیمات مربوط به این سویچر در ریسور چه طوریه؟؟؟؟:1w2e9::1w2e9::1w2e9:
شما سوییچر را باید شماره گذاری کنید با ما هواره مثلا وقتی هاتبرد النبی 1 میباشد در ر سیور باید گزینه سویچ 1 را بزارید و ما هواره های دیگر هم به همین ترتیب
:1w2e12:با سلام و عرض پوزش اگر کسی عکس این سویچ رو داره لطفا اونو در سایت قرار بده مر30
برای استفاده از مطلب مورد نظر لطفا ثبت نام کنید
درود این سویچچ 8 تایی هست البته فرقی ندارد همه مال چین هست و کاربرد یکسان دارد فقط از خوردن آب جلوگیری شود هیچ مشکلی ندارد
با سلام بهترین ماه و ا ر ه قابل دریافت در ایران (یزد) کدوم ماه و ا ر ه ها هستند و ارزش نصبشون رو داره ؟:1w2e14::1w2e9:
درود والا ما هواره خوب همین هاتبرد-عرب ست-نایلست-ترکست-w3 -و آستارا 19 درجه اگر بتوانید با دیش بزرگ نصب کنید خوب هستند
مر30 بابت راهنمایتون ایا اکسپرس 22 و ایروبرد 9 ( هند ) ماه واره خوبی هستند؟
اکسپرس که نه اما یوروبرد بعد از اون چند تا که گفتم خوب هست
سلام من نیوشن باکس 501 دارم...می خواستم بدونم چطور میتونم بیش از 4 سوییچ براش تعریف کنم؟؟؟؟؟ سوییچ 8 تایی دارم..... ممنون میشم جواب بدین................... اگه راهنماییم کنید ممنون میشم....................
باید از 1.1 استفاده کنی من دقیقا یادم نیست که ساپورت می کنه یا نه
از نصب تنظیمات جایی که ما هواره نصب و شناسایی میکنید همون جا گزینه 1.0 و 1.1 داره
یاه ست و اکسپرس بدلیل نزدیکی زیادبا هم قابل دریافتن موفق باشید
فاصله ال ان بی بدر با ترک چقدر هستش؟
حدود 20 سانت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)