برای استفاده از مطلب مورد نظر لطفا ثبت نام کنید
با تشکر از حسین سنتر

برای استفاده از مطلب مورد نظر لطفا ثبت نام کنید
با تشکر از حسین سنتر
"درفیلم های (به انگلیسی: THE KILLINGS JOKER) بلاخره او با قدرت , معرفی میشود. و اولین دشمن سرسخت بتمن است!."
"در فیلم شوالیه تاریکی، رییس پلیس گوردون، در مورد جوکر می گوید: «نه اسمی دارد و نه هیچ اسم مستعار دیگری.» ما نمیدونیم!."
"در فیلم بتمن (۱۹۸۹) من اولین هنر مند آدم کش دنیایی هستم!باب کینی، خالق (بتمن)، در سال ۱۹۴۰، شخصیت جوکر را معرفی کرد!."
جوکر جان ممنون که تشکر کردی میخواستم تو این سایتم آپلود کنم که اینتر نتم قطعی داد بازم ممنون که خودت این کارو کردی
سلام . این فایل را نمیشه دانلواد کرد

دانلود شد مشکلی نداره.
"درفیلم های (به انگلیسی: THE KILLINGS JOKER) بلاخره او با قدرت , معرفی میشود. و اولین دشمن سرسخت بتمن است!."
"در فیلم شوالیه تاریکی، رییس پلیس گوردون، در مورد جوکر می گوید: «نه اسمی دارد و نه هیچ اسم مستعار دیگری.» ما نمیدونیم!."
"در فیلم بتمن (۱۹۸۹) من اولین هنر مند آدم کش دنیایی هستم!باب کینی، خالق (بتمن)، در سال ۱۹۴۰، شخصیت جوکر را معرفی کرد!."

آپلود کردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)